a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

passion - health - happiness

Het gezicht achter Superbowl. Geen geschoolde kok, maar wel een chef met bakken energie, gevoel voor smaak & een pure passie voor lekker eten! En dat proef je in je bowl ­čśë

Over ons

Superbowl werd drie jaar geleden opgestart door Laura, die een enorm grote passie voor koken bezit. Gezondheid speelt daar eveneens een grote factor in, want deze cateraar wil mensen niet alleen lekker eten voorschotelen, maar ook overtuigen van een andere manier van eten. Onlangs kreeg Laura nog meer de kans om mensen te laten zien wat het concept van Superbowl nu eigenlijk echt is en dat sloeg meteen aan. Hoe dit komt? Mensen hebben niet veel tijd meer om na hun werk nog lange boodschappenlijstjes af te werken en zijn de ongezonde opties van take away soms beu gegeten. Een betere versie van jezelf bereik je door gezonder te eten en dat is waar wij u mee willen helpen! Binnenkort zul je dus via de webshop onze smakelijke bowls kunnen bestellen, maar wij voegen daar in september nog een andere optie aan toe! Onze Superbox kun je vanaf dan bestellen, een doos (ecopackaging) vol lekkere ingredi├źnten met een healthy receptkaart bij. No worries: het zijn allemaal gemakkelijke gerechtjes die in no time op tafel staan! Los van wekelijkse bowls, bieden wij ook catering op maat aan. Heeft u een bedrijfslunch, een babyborrel, een feestje thuis of een huwelijk te vieren? Wij verzorgen met plezier en veel zorg jullie event! Contacteer ons met al uw vragen, want wij staan klaar voor u! Tot slot zijn we expert als het aankomt op voedselallergie├źn. Wij passen onze catering aan zodat ieder event voor IEDEREEN geslaagd is!

Books

Gelukkig Glutenvrij

Laura schreef Gelukkig Glutenvrij naar aanleiding van haar eigen gezondheidsproblemen die ze enkele jaren geleden ondervond. Sinds ze glutenvrij eet, zijn haar klachten verdwenen en voelt ze zich energieker dan ooit!<br /> In dit boek deelt ze gemakkelijke recepten die voor iedereen haalbaar zijn en bovendien erg lekker. Ook als je niet glutenvrij hoeft te eten is dit een aanrader om in huis te halen. Easy, gezonde en lekkere gerechtjes, een beetje zoals de catering die ze nu aan haar klanten aanbiedt.

The Green Food Bible

What's in a name, h├ę! Deze complete bijbel schrijft je voor hoe je gemakkelijk een plantbased lifestyle kunt nastreven en hoe je niet alleen voor jezelf, maar ook voor onze planeet en dieren (plant)aardig kunt zijn. Vegan zit in de lift en dat toonden Mylena en Laura enkele jaren geleden al aan met deze Green Food Bible. Puur leesplezier, met veel medische info en yummy recepten!